BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ

FLAT REVIVAL MAGAZINE

Banner

Στον πυρήνα της, FLAT Revival Magazine είναι μια έκδοση που αναγνωρίζει την Flat Earth ως κατάσταση ψυχικής διάθεσης, κάτι που ξεπερνά το σχήμα αυτής της Γης. Εκείνοι που αμφισβητούν την εγκυρότητα της κύριας αφήγησης σχετικά με την κοσμολογία είναι αναπόφευκτα συντονισμένοι σε πολλές και πολλές αναδυόμενες αλήθειες που εκθέτουν το παραπλανητικό κατασκεύασμα αυτού του κόσμου.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ: Το FRM # 1 δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο για αγορά. Έχουμε ένα πρόβλημα με το Createspace και το εσωτερικό αρχείο εκτύπωσης. Ελπίζουμε ότι αυτό θα επιλυθεί σύντομα. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ty Gorton

Το FRM παρουσιάζει τη φιλοσοφία, τη λογοτεχνία, τα έργα τέχνης, τις συνεντεύξεις και το χιούμορ που διερευνούν την ύπαρξη από την προοπτική ότι ζούμε σε ένα επίπεδο και ακίνητο αεροπλάνο, ένα συμπέρασμα που έρχεται με μια πληθώρα άλλων αντιλήψεων σχετικά με τη φύση της πραγματικότητάς μας.

Οι συνεισφέροντες στο FRM # 1 περιλαμβάνουν: Crow (Crrow777 Radio), Πνευματικό Βορρά, Αδάμ Κάρτερ (Flat Earth Smarts), D Marble, Kan Ev Art, Zetetic Mindset, Becky G, Pauly Hart, Σκουριασμένο Sol, Jacob Appleman (GoFindTheOthers) Uluschak, Peter Lexa, Lewi Lewis, Ty Gorton, Jeff Kramer και πολλά άλλα.

Το περιεχόμενό μας δημιουργείται από την υπόθεση ότι ζούμε σε ένα επίπεδο αεροπλάνο, δεν ζητούμε συγνώμη και δεν δικαιολογούμε. Ενώ η FRM θα παρουσιάσει τις τεράστιες θεωρίες και αποδείξεις σχετικά με την επίπεδη κοσμολογία της γης, η αποστολή μας είναι να εμπλέξουμε όσους έχουν ήδη κάνει το άλμα. Οι σελίδες του FRM θα ασχοληθούν με το πλήρες φάσμα της επίπεδης γήινας εμπειρίας, από την ψυχική / συναισθηματική πλευρά μέχρι την αυξανόμενη επιθυμία της κοινότητας να δημιουργήσει την κουλτούρα του ΜΟΝΟ σε όλα τα μέσα. Αυτή η έκδοση είναι μια γιορτή της μετατόπισης της συνείδησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από καθαρά οικονομική άποψη, έχει μια σταθερή επιχειρησιακή λογική για το FRM να λαμβάνει οποιαδήποτε έσοδα πέρα από τα λειτουργικά κόστη και να επανεπενδύει αμέσως στην κοινότητα της επίπεδης γης. Ενώ η συνειδητοποίηση της ΦΕ έχει εξαπλωθεί σημαντικά τα τελευταία δύο έως τρία χρόνια, ο αριθμός των επίπεδων γαιοκτήμων έναντι των ηλιοκεντρικών πιστών είναι μικροσκοπικός. η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας εξακολουθεί να δέχεται την κοσμολογία της κλωστής μπάλας ως αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Κάθε δολάριο που η FRM επανεπενδύει στην ανάπτυξη της κοινότητας επίπεδων γαιών θα οδηγήσει σε δυνητικούς νέους αναγνώστες, συνεισφέροντες και / ή υποστηρικτές του περιοδικού. Το γεγονός ότι, σχετικά μάλιστα, υπάρχουν τόσο λίγοι πλατύστροφοι, το καθιστά όχι μόνο βιώσιμο, αλλά σημαντικό και για την επανεπένδυση του πλεονάζοντος κεφαλαίου σε άτομα και ομαδικών σχεδίων επικεντρωμένων στην ευαισθητοποίηση του FE σε ένα ευρύτερο κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε FLAT REVIVAL Ευχαριστώ!