BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ

GLOBEXIT INTERNATIONAL OPS NETWORK

Banner

Η ιδέα GLOBEXIT αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη μετατόπιση της συνείδησης που είναι γνωστή στην ανθρώπινη ιστορία. Γενεές από γενιές έχουν εξαπατηθεί σχετικά με τον τόπο όπου γεννιόμαστε, όπου ζούμε και διατηρούμε την ανάσταση. Εμπνευσμένο από τα επίπεδη βίντεο που σχετίζονται με τη γη άρχισα να δημιουργώ memes και σχέδια διανυσμάτων #flatearth, διαθέσιμα ως δωρεάν downloads στο Gumroad για όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους Flat Earth Store. Το επόμενο βήμα ήταν να σκεφτούμε μια λύση που θα μπορούσε να καταστήσει την αλήθεια αποτελεσματικότερη από το προφίλ μου στο Facebook.

Η αξία καθορίζεται από την καθολική αλήθεια. Τα πάντα προέρχονται από το κέντρο, έξω. Όπου και αν βρίσκεστε στο Σύμπαν, βρίσκεστε στο κέντρο του Σύμπαντος. Στο κάτω μέρος κάθε τρύπα κουνελιών υπάρχει ένας καθρέφτης. Το Globexit είναι μια πολυεθνική προσπάθεια που γιορτάζει την αλήθεια. Καλως ΗΡΘΑΤΕ. Είστε εδώ για κάποιο λόγο. Λάβετε υπόψη και πνεύμα έναν από τους χρυσούς κανόνες της Κοινότητας: Δεν υπάρχει φόβος στην επίπεδη γη. #GLOBEXIT

Η αλήθεια και η κοινή λογική διεκδικούν τη θέση τους στη συνείδηση όλων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από γνωστική ασυμφωνία. Scientism και ψευδή γεγονότα που παρουσιάζονται ως πραγματικότητα πηγαίνει 100% ενάντια στις αισθήσεις μας, προκαλώντας κάθε είδους εσωτερικές αντιφάσεις. Οι άνθρωποι παντού βιώνουν αυτή την κατάσταση, η οποία προκαλείται κυρίως μέσω του προγνωστικού προγραμματισμού του MSM. Η αντίδρασή μου είναι ότι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το ΔΙΚΤΥΟ, διαθέτοντας ιστότοπους με προσεκτικά επιλεγμένο περιεχόμενο για πολλές χώρες.

Πολύ σύντομη ιστορία: κατάφερα να καταχωρήσω τομείς για τις ακόλουθες χώρες. Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που άρχισα να δουλεύω σε όλους αυτούς τους ιστοτόπους οι οποίοι θα είναι σε απευθείας σύνδεση και θα λειτουργούν στις 10.10.2017. Φροντίζω λίγες τελευταίες λεπτομέρειες για εκείνες που δεν παρουσιάζονται στα αγγλικά. Το δίκτυο είναι παρών στο: Italy, Germany, Spain, Romania, Netherlands, Belgium, United Kingdom, Czech Republic, Poland, Switzerland, Greece, Hungary, Denmark, France, Japan, Peru, Montenegro, Sweden, Canada, the EU domain (for other EU countries), the TV domain (24/7 Live Stream).

Απαιτήσεις τεχνικής και οικονομικής υποστήριξης: 1 x Canon 5d σήμανση iv + αξεσουάρ (χρησιμοποιείται για ζωντανές ροές και υλικό βίντεο με επίπεδη γη) 1 x Ανανεωμένο σταθμό εργασίας NLE 580 ευρώ / έτος για όλα τα σχέδια επέκτασης τομέων καταχωρητής χώρας) 1000 ευρώ / έτος φιλοξενία σε αποκλειστικό διακομιστή + υπηρεσίες βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα 159 ευρώ / έτος πιστοποιητικό SSL. Το δίκτυο ενθαρρύνει τους δημιουργούς περιεχομένου σε όλο τον κόσμο, ώστε οποιαδήποτε δωρεά πάνω από τον στόχο αυτής της καμπάνιας να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει ο καθένας στο Fiverr ή σε άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, οι οποίες είναι πρόθυμες να υποστηρίξουν τη ροή περιεχομένου του δικτύου στη δική τους γλώσσα.

Η συνεισφορά μου: 1. Ο πλήρης χρόνος μου αφιερωμένος να φέρει την έννοια και το νόημα #GLOBEXIT με την συνειδητοποίηση όσο περισσότερων συνανθρώπων όσο μπορώ. 2. Η δεκαπενταετή εμπειρία μου ως παραγωγός, επεξεργαστής βίντεο και επιχειρηματίας που αναπτύσσει μάρκα. 3. Όλοι οι υλικοί πόροι και οι γνώσεις μου σε ορισμένους τομείς ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, όπως εκπληκτικές μελέτες και εμπειρίες σχετικά με το νερό, O.R.M.E., Ελεγχόμενη απομακρυσμένη προβολή και άλλα θέματα. Όλα τα δεδομένα που περιέχουν τις παρατηρήσεις μου σε διάφορους τομείς αυτής της πραγματικότητας, που αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν το #FEPE (Flat Earth People Everywhere) και όσο το δυνατόν περισσότερους να φτάσουν αυτό που ονομάζουμε COGNITIVE HARMONY.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για αυτήν την τρέχουσα καμπάνια: GLOBEXIT INTERNATIONAL OPS NETWORK. Κάθε μετοχή μετράει. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Για οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο: [email protected]