BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ

FLAT EARTH NETWORK

Banner

Flat Earth Network προσφέρει νέα αποκλειστική περιεχόμενη επίπεδη γη «LIVE» 24/7 και On-Demand - συμπεριλαμβανομένων των συνεντεύξεων, των απόψεων, των ειδήσεων, της έρευνας, της μουσικής, της συνομιλίας και των πληροφοριών από τους κορυφαίους παρόχους περιεχομένου επίπεδης γης! Άπειρη Αεροπορική Εταιρεία (IPS) Αυθεντική πρόθεση Μπρον Σάντσεζ | Mark Sargent | Patricia Steere | Νάταν Όκλεϊ | DITRH | D Μάρμαρο | Το φεγγάρι Κι αλλα! Ακούστε & Παρακολουθήστε 24/7 'LIVE' και On-Demand! Αποκτήστε αποκλειστικές ημερήσιες και εβδομαδιαίες προσφορές! Συμμετάσχετε και επικοινωνείτε άμεσα με όλους τους οικοδεσπότες της FEN και τους συνδρομητές της ιδιωτικής αίθουσας FEN για μέλη μόνο! Επιπλέον, λαμβάνετε όλα τα νέα περιεχόμενα BONUS, όπως το FEN Daily News, το FEN Weekly News και το The FEN Roundtable Show!

Incoming quote Infinite Plane Society

Membership to The Flat Earth Network

Flat Earth Network Shop

F.E.P.E. σημαίνει Flat Earth People Everywhere. Ο χαρακτήρας #FEPE γεννήθηκε και παρουσιάστηκε σε ένα από τα βίντεο ζωντανής ροής του IPS στο YouTube. Από όσο γνωρίζω, σχεδιάστηκε από τον Kyle MacDonald (@OneRedPaperClip στο Twitter). Αυτό το κομμάτι των πληροφοριών μπορεί να διορθωθεί αν κάνω λάθος. Έτσι διστάσετε να μου αποστείλετε ένα e-mail σε περίπτωση που ξέρετε ότι αυτό είναι ανακριβές. Αντικαθιστά το PEPE τον βάτραχο και έγινε το κύριο εικονίδιο στην κίνηση #flatearth. Μπορείτε να το βρείτε στα περισσότερα από τα επίπεδη μνήματα της γης που πλημμυρίζουν το Διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Το διανυσματικό αρχείο διατίθεται στο Gumroad για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους αυτοκόλλητα, μπλουζάκια, κούπες, εκτυπώσεις κλπ.

Το IPS είναι ένας πραγματικός πρωτοπόρος στο σύγχρονο #flatearth movement. Ήταν ο πρώτος που συγκέντρωσε χρήματα μέσω εκστρατειών χρηματοδότησης, προκειμένου να υλοποιήσει τις ιδέες που απορρέουν από κάθε think-tank που φιλοξενείται στο κανάλι του YouTube (Infinite Plane Society). Η IPS ήρθε με την ιδέα να πληρώσει τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες που προωθούν τα γραφικά ενθάρρυνσης "RESEARCH FLAT EARTH". Πρώτη διαφημιστική πινακίδα αυτού του είδους διαφημίστηκε επίσης στο CBS News. Ήταν ανατολικά στο Διεθνές Αεροδρόμιο 76 κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας. Αυτή η πινακίδα προβλήθηκε επίσης από τον "MAD" Mike Hughes (μηχανικός πυραύλων και διάβολος), ο οποίος κάλεσε το IPS και τα πράγματα πήγαν ακόμα πιο μακριά. Στο τέλος αυτής της συζήτησης καθορίστηκε ότι οι άνθρωποι της κοινότητας Flat Earth θα χρηματοδοτήσουν την παρουσία των αυτοκόλλητων ετικετών "Flat Flat Earth" στο rocket που θα βοηθούσαν τους ανθρώπους σε όλο το αεροπλάνο να φρενάρουν τη διαμάχη για το σχήμα της γης. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα με την επίσκεψη the daily plane.

Μια άλλη πρεμιέρα στην κοινότητα επίπεδης γης ήταν ο τρόπος με τον οποίο η IPS μετριάζει τις ζωντανές ροές του YouTube, δίνοντας mod κλειδώματα σε όλους τους συντηρημένους συνδρομητές. αυτόν τον τρόπο διατηρώντας την αίθουσα συνομιλίας απαλλαγμένη από τράγους, βελτιστοποιώντας τη θέση για πολύ αποτελεσματικές ομάδες προβληματισμού. Η στρατηγική του χρησιμοποιείται πλέον σε πολλά άλλα κανάλια YouTube επίπεδης γης. Αξίζει να αναφέρουμε τα πιο γρήγορα mods εκεί έξω: Salute @TOTO Cult a.k.a. Το Blue Wrench Squad Lodge Tailor. Εικόνα στα δεξιά από τον Peter Lexa (@peter_lexa στο Twitter).

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους κανόνες της συνομιλίας πριν εισέλθετε σε μια ζωντανή ροή του IPS. Εάν θέλετε ένα κλειδί, για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτά τα live streams, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] Για περισσότερες γενναιόδωρες στρατηγικές και τις τελευταίες επίπεδες γήινες κινήσεις στην επίσκεψη του σκάφους του σκακιού flat earth network. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες αιχμής από τους καλύτερους σύγχρονους ερευνητές στον τομέα αυτό. Στο τέλος αυτού του άρθρου θα ήθελα να ευχαριστήσω την IPS και να τον ενημερώσω ότι είμαι ευγνώμων για την εξυπηρέτησή του σε άλλους. Η ειρήνη στην επίπεδη αεροπλάνο!